Cases

Een greep uit ons portfolio

Van der valk hotels

Maatwerk oplossing voor bewegwijzering en reserveringssysteem

Prodiz Narrowcasting is uitgerold bij diverse Van der Valk Hotels in Nederland, Belgiƫ, Duitsland en Frankrijk. Van der Valk zet Prodiz in voor bewegwijzering, zaalreserveringsinformatie en cross selling. Op zowel verticale als horizontale schermen wordt actuele data uit het reserveringssysteem gepresenteerd.

Bewegwijzering

Zaalinformatie

Cross Selling

Wachtverzachting

Wiertz Personeelsdiensten

Actuele vacatures en advertenties bij alle kantoren

Bij Wiertz Personeelsdiensten voorziet Prodiz Narrowcasting in het presenteren van diverse advertenties in combinatie met Prodiz widgets zoals het weer, nieuws en actuele vacatures afkomstig van wiertz.com. Vanuit het hoofdkantoor in Kerkrade worden alle Wiertz filialen in Limburg voorzien van de juiste content. De schermen worden zowel verticaal (etalage) als horizontaal (binnen) ingezet.

Laatste vacatures

Wachtverzachting

Advertenties

Informatievoorziening

Zon fruit & vegetables

Interne communicatie door middel van intranet koppeling

Naast het veilen van groenten en fruit bied ZON ook diverse ondersteunende activiteiten aan zoals marketing, logistiek, verpakken en kwaliteitszorg. Prodiz Narrowcasting wordt hier ingezet voor zowel interne als externe communicatie. Het Prodiz team ontwikkelde op maat gemaakte widgets gekoppeld aan het intranet van ZON (ZON nieuws, agenda, interne veiling en verjaardagen van medewerkers).

Interne communicatie

Wachtverzachting

Informatievoorziening

Intranet koppeling

Prodiz Narrowcasting is onderdeel van Aandachttrekkers