Over Prodiz

Wat is Prodiz narrowcasting?

Prodiz Narrowcasting dashboard
Prodiz Narrowcasting

Op het juiste moment de juiste boodschap overbrengen

Narrowcasting is de digitale manier om te communiceren met verschillende doelgroepen. Juiste informatievoorziening draagt bij aan de geloofwaardigheid van uw bedrijf en een betere klanttevredenheid. Informatie die op een visueel aantrekkelijke en dynamische manier gepresenteerd wordt, brengt uw producten tot leven. Prodiz Narrowcasting zorgt voor een positieve merkbeleving, wachtverzachting en hogere omzet door cross- en up-selling. Onze hoogwaardige signage-displays hebben haarscherp beeld en zijn makkelijk in gebruik. De signage-displays kunnen op diverse manieren gepresenteerd worden aan uw doelgroep. Bijvoorbeeld door bevestiging aan een wand, plafond of vrijstaand. Daarnaast kunnen wij uw narrowcasting systeem personaliseren naar wens met behulp van templates en behuizing in eigen huisstijl.

Player

Ieder scherm wordt voorzien van een player. Bij een tweejarig abonnement krijgt u standaard een player per scherm in bruikleen. Voor maatwerk oplossingen kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

Schermen

Schermen zijn er in diverse varianten. Elke narrowcasting oplossing vraagt om een specifiek soort scherm. Wij kunnen u hierin adviseren en begeleiden. Neem contact met ons op voor een professioneel advies op maat.

Montage

Van idee tot realisatie verzorgen wij het totale pakket. Van behuizing tot installatie op locatie; onze professionele monteurs kunnen hierin voorzien.

Maatwerk

Prodiz kan ook gekoppeld worden aan diverse externe bronnen, variërend van data-feeds tot social media. Heeft u aparte wensen, neem dan contact met ons op.

Voordelen van Prodiz

Informatie vanuit de cloud

Prodiz is een web-based systeem. Dit betekent onder andere dat alle content wordt opgeslagen in de cloud. Zo kunt u altijd en overal uw narrowcasting uitzendingen beheren. Het enige wat u hiervoor nodig hebt is een internetverbinding.

Support op afstand

Hebt u vragen of loopt u tegen problemen aan? Wij zijn tijdens kantooruren zowel telefonisch als per mail beschikbaar. Wij kunnen altijd van afstand een narrowcasting player overnemen om eventuele problemen te verhelpen. Tevens monitoren wij vanuit ons hoofdkantoor de status van al uw narrowcasting players.

Eenvoudig uitbreiden met ons modulair systeem

Schaalbaarheid is tegenwoordig een absolute must. U start met een basispakket dat bestaat uit een in uw huisstijl uitgevoerde narrowcasting oplossing. Door middel van onze modules kunt u een uniek pakket samenstellen wat volledig is afgestemd op uw wensen.

Gebruiksvriendelijke software

Geen ingewikkelde handleidingen of uitgebreide trainingen, maar intuïtieve web-based software waarmee u direct aan de slag kunt. Zonder enige grafische of technische kennis kun je alleen of met anderen afspeellijsten opzetten en inplannen.

Uw huisstijl geïntegreerd in Prodiz

Onze narrowcasting is uw visitekaartje. Geen standaard templates met kleine wijzigingen: alles wordt naar uw wensen en uw huisstijl ingericht.

Online instructies & Downloads

Er zijn online instructievideo's beschikbaar die u kunt raadplegen indien gewenst. Elke klant kan het complete Prodiz OS downloaden via zijn eigen online omgeving.

Waar zitten we?

Prodiz Narrowcasting is onderdeel van Aandachttrekkers